عرض مشاركة واحدة
  #3  
قديم 06-02-2011, 05:47 PM
الصورة الرمزية جارةالوادى
جارةالوادى جارةالوادى غير متواجد حالياً
عضو قدوة
 
تاريخ التسجيل: Feb 2010
العمر: 41
المشاركات: 1,867
معدل تقييم المستوى: 17
جارةالوادى is on a distinguished road
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة moh ali moh مشاهدة المشاركة
علي اقل ندعو الله ان يكونوا من الشهداء و مفيش داعي للكلام دا تخيلي بس لحظة ان اي حد منهم كان ممكن يكون أخوكي او أبوكي أو زوجك.
.اللهم أنت حسبي ونعم الوكيل .اللهم عليك بكل من تجبر وظلم .اللهم اننا شعب مصر ندعو لك ضعف قوتنا وقلة حيلتنا وهوننا علي حكامنا فإنصرنا عليهم واجعل راية حق عالية صامدة وتقبل موتنا من الشهداء,اللهم أمين.
لاحول ولاقوة الابالله وانا قلت حاجة غير اننا بلاش نوزع الشهادة بلاش اعتباطى كدة وعلى فكرة فيه احاديث كتير عن الشهادة وعن المسلمين اللى بيلتقو بسيفيهم وعن الرجل الذى حسبه الصحابة شهيدا وقد مات بساحة المعركة واشياء كثيرة جدا ممكن اعددها لحضرتك الحمد لله رب العالمين ملمة بيها لكن ارفض التجرؤ على علم الله وحكمه على هؤلاء او غيرهم ومصيرهم عنده ودعيت لهم بقلب صافى ان ربنا يغفر لهم ويتجاوز عن سيئاتهم ومتزعلش وكمان ينزلهم منازل الشهداء اللهم امين (الدعوة رجاء وليست ادعاء بعلم او حكم )
__________________
رب اجعلنى مقيم الصلاة ومن ذريتى ربنا وتقبل دعاء
قد تخلو زجاجة من العطر .. كما يخلو القلب من الحب... ولكن تبقى الرائحة عالقة بالزجاجة كما تبقى الذكرى الطيبة عالقة بالقلوب !!! هم اولئك الذين ينقشون حبهم بطيب تعاملهم على جدران قلوبنا ويصعب علينا ان ننساهم !!!!
رد مع اقتباس